Uutiset

Tervetuloa Dollgarden’s-kissalaan!

Kasvatan ragdoll-pentuja pienimuotoisesti kotonamme. Kissat voivat liikkua vapaasti tilavassa omakotitalossamme, ja kesäisin ne pääsevät valvotusti ulkoilemaan aidattuun puutarhaan. Haluan kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja lemmikiksi soveltuvia kissoja. Siksi meillä ei kasva useita pentueita yhtä aikaa, vaan jokainen pentumme saa paljon yksilöllistä hellyyttä ja huomiota osakseen.

Pennut rekisteröidään Suomen Kissaliittoon (FIFe). Dollgarden’s on myös Suomen Rotukissayhdistys ry:n ja Suomen Ragdoll Kissayhdistys ry:n jäsen. Olen osallistunut Suomen Rotukissayhdistyksen kissankasvattajan peruskurssille keväällä 2009 ja jatkokurssille syksyllä 2009.

Kaikki kissamme rokotetaan ja madotetaan säännöllisesti, ja jalostuskissoillemme on tehty myös FeLV- ja FIV- sekä HCM-testit.

Edellisen pentueen kilpparisiskokset ovat jo vuoden ikäiset ja nauttivat elämästään omassa kodissaan. Saman näköisiä punakirjavia kaunottaria syntyi nyt neljä lisää. Edessä sinikilpikonna mitted ja takana ruskeakilpikonna bicolour.